Jotta tietäisitte mistä tässä seuraavaksi puhun, lyhyesti kerrottuna Mr.Chat lähti ulkomaille pari kuukautta sitten ja jätti minut suremaan ja hajotti maailmani aivan täysin. En tiedä miten hän siinä onnistui niin hyvin, mutta viimeiset kaksi kuukautta on ollut pelkkää itkua ja pahaa oloa. Mutta nyt siihen on tultava loppu.

Tässä välillä tapailin hetken yhtä mukavaa miestä, siis oikein todella hyvää tyyppiä. Aivan täydellistä poikaystävä -ainesta, mutta siitä puuttuu se jokin. Ja toisekseen hän ei ole se jonka haluan. Harmi että ihastukset menee aina niin, että pelkästää toinen on kiinnostunut tosissaan. No jatkamme siis tämän toisen miehen kanssa vain kavereina, tosin on kyllä vähän alkanut arveluttamaan, että tulkitsiko mies selitykseni siitä että en halua seurustella niin, että haluan seurustella kunhan aikaa on kulunut... No en minä voi sille mitään jos se on ihastunut, toivottavasti löytää jonkun tytön joka on aivan täydellinen, jopa minua täydellisempi ;)

Lauantaina olin tentissä. Sitä ennen aamulla näin unta, että Chat oli tullut takaisin ja olimme taas yhdessä. Se oli ihanaa, valitettavasti vain unta. Tentissä istuin isossa luentosalissa vastakkaisella puolella missä ovi on. Ja sisään käveli mies, joka olisi voinut olla sivusta ja takaa katsottuna tämä kyseinen rakkauteni kohde. Siis hei kamoon, olihan se tyyppi saman näköinen, mutta kyllä aika erinäköinenkin. Joten päätös on nyt tämä, asiaan on tultava muutos, oma elämäni menee hukkaan jos pelkästään yhtä ihmistä mietin. No helppo sanoa, mutta täytyy yrittää.
Ja sinä samana iltana oltiin kavereiden kanssa baarissa, ja jossakin kohtaa loppuillasta tuli mieleen että voisin vaikka hetken haluta tanssia jonkun miehen kanssa, ja tein aloitteen. Eihän tyttö saisi tehdä, mutta minä en tuollaisista säännöistä jaksa välittää. Tyyppi olikin kiva, ja vaihdettiin puhelinnumeroita. Ensi lauantaina nähdään uudelleen. Mennään yhdessä periodibileisiin kuuntelemaan Don Johnson Big Bandia. Eli ilta ei voi olla kovin huono, yksi lempibandeistani ja bonuksena treffit :) Eiköhän se taas tästä, nyt mä voin jatkaa elämässäni eteenpäin...

Tänään lähden maalle, toivotaan että loppuviikko on aurinkoinen.